Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Expoziția ”Fabricat în Moldova”, la cea de-a XIX-a ediție

Abonare
Peste 460 de producători autohtoni participă la ediția în acest an a expoziției naționale ”Fabricat în Moldova”.

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova 2020” a fost inaugurată astăzi în prezența prim-ministrului Ion Chicu. La cea de-a XIX-a ediție participă peste 460 de antreprenori locali, inclusiv 30 de companii care fabrică produse eco și au obținut deja certificare internațională.

O noutate a expoziției „Fabricat în Moldova” 2020 este stand-ul colectiv prezentat de antreprenori din România și din Republica Bașkortostan, Federația Rusă.

Tot în cadrul expoziției se desfășoară Forumul Internațional de Afaceri, care reunește peste 200 de antreprenori din Republica Moldova, România, Belgia, Ungaria, Italia, Marea Britanie, Ucraina, Belarus, Federația Rusă, Turcia, Israel și Georgia.

Expoziția națională ”Fabricat în Moldova 2020” este organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, sub patronajul Guvernului, în parteneriat cu Agenția de Investiții și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii, iar partener media este Agenția Internațională de Presă și Radio ”Sputnik Moldova”.

Fluxul de știri
0