Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Iată ce ți se poate întâmpla pe străzile din Capitală – Cazul îngrozitor al unui bărbat

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 33 de ani a fost bătut măr pe strada Ceucari din Capitală, iar presupusul făptaș l-ar fi lăsat să zacă la pământ.

CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Un tânăr în vârstă de 23 de ani din Leova a fost reținut de polițiști, după ce ar fi bătut până la inconștiență un bărbat de 33 de ani în Chișinău. 

Вор  - Sputnik Moldova
Societate
Jaf la o bancă din Chișinău: Hoții au reușit să dispară cu tot cu bani

Victima a fost lăsată să zacă în stradă, iar un trecător a observat-o și a alertat oamenii legii. La fața locului a intervenit un echipaj al poliției și o ambulanță. Bărbatul a fost transportat la spital, fiind în stare gravă.

În urma măsurilor de urmărire penală, a fost identificat suspectul, care a fost escortat la inspectorat pentru audieri. Tânărul în vârstă de 23 de ani a recunoscut că s-a certat cu bărbatul de 33 de ani și l-a lovit în cap, apoi a fugit de la fața locului. 

Bănuitul a fost reținut pentru 72 de ore și se află acum în izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. El riscă până la 10 ani de închisoare.

Fluxul de știri
0