Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Important pentru șoferi: Avertismentul meteorologilor - Video

Inspectoratul Național de Patrulare
Inspectoratul Național de Patrulare - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii moldoveni au extins valabilitatea codului galben pe întreg teritoriul țării, iar Inspectoratul Național de Patrulare îi avertizează pe șoferi să fie prudenți în trafic.

CHIȘINĂU, 28 ian - Sputnik. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit codul galben de ceață pe întreg teritoriul țării. Astfel, în prima jumătate a zilei pe o mare parte a teritoriului a țării se va menține ceaţă, cu o vizibilitate de 200 de metri și mai puțin.

Inspectoratul Național de Patrulare îi avertizează pe șoferi să fie prudenți atunci când șofează pentru a evita situațiile de risc.

”Avem ceață densă. Dragi șoferi și pietoni, fiți prudenți și asigurați-vă în trafic!”, au scris cei de la INP pe pagina de Facebook.

Când vin ninsorile

Pentru următoarele zile, meteorologii anunță precipitații sub formă de ninsoare. Temperatura aerului se va menține ridicată pentru această perioadă a anului. Pe timp de zi vom avea +3..+7, iar pe timp de noapte - 1..+4.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Important pentru șoferi: Avertismentul meteorologilor - Video - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Fluxul de știri
0