Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Unde va ninge și unde va ploua: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

© Sputnik / Accesați arhiva multimediaNinsoare și lapoviță
Ninsoare și lapoviță - Sputnik Moldova
Abonare
Vom avea de toate în următoarele 7 zile: și Soare, și nori, și ploi, și ninsori, și lapoviță, și vânt cu viteza de până la 11 metri pe secundă. Maximele termice vor fi cuprinse între 6 și 11 grade Celsius în timpul zilei.

CHIȘINĂU, 28 ian – Sputnik. Maximele termice ale zilei de marți, 28 ianuarie, vor atinge valori de 3..6 grade Celsius în nord, 4..7 grade în centru și 5..8 grade în sud.

Sunt posibile ploi slabe în regiunile de centru și sud. Presiunea atmosferică va fi scăzută, iar vântul va sufla cu o viteză de 1-6 metri pe secundă.

În noaptea spre miercuri, minimele termice vor coborî până la 0..-2 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile
Unde va ninge și unde va ploua: Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile  - Sputnik Moldova
Prognoza vremii pentru următoarele 7 zile

Miercuri, potrivit celei mai recente prognoze, va cădea lapoviță și va ninge în nord, iar în regiunile de centru și sud vor cădea precipitații slabe sub formă de ploaie. Maximele termice în timpul zilei vor fi ca de primăvară – 6..8 grade, dar cerul va fi acoperit de nori.

Joi, 30 ianuarie, Soarele se va arăta din nou de după nori și nu sunt prevăzute precipitații. Vineri, este din nou posibil să cadă lapoviță și să ningă în nord.

Maximele termice ale aerului vor fi de 6..11 grade până la 3 februarie.  Noaptea, minimele nu vor coborî mai jos de minus 2 grade în nord și de „zero” grade în sud.

Fluxul de știri
0