Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Două bucăți de slănină au pus pe jar poliția, pompierii și geniștii - detalii

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Alerta cu bombă de pe strada Kiev din Chișinău s-a dovedit a fi falsă. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de către ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati.

CHIȘINĂU, 25 ian - Sputnik. În coletul aruncat de un individ într-un magazin de telefonie mobilă din sectorul Râșcani al Capitalei nu se afla o bombă, ci două bucăți de slănină.

”În urma verificarii pachetului, în interior s-a depistat niște slănina. Cazul este înregistrat și se întreprind măsuri pentru a identifica persoana care a aruncat pachetul”, a declarat ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, pentru Sputnik Moldova.

Amintim că acum câteva ore într-un magazin de telefonie mobilă situat pe strada Kiev din sectorul Râșcani al Capitalei a intrat un individ, care a aruncat un pachet suspect și a dat bir cu fugiții.

Panicați, cei care se aflau în interior au sunat la Serviciul 112. La fața locului au intervenit polițiștii, pompierii și specialiștii de la Bombteh, pentru a verifica dacă în pachetul aruncat nu se afla explozibil.

Fluxul de știri
0