Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Dmitri Kozak are o nouă funcție – Iată ce decret a semnat Vladimir Putin

© Sputnik / Miroslav RotariDmitri Kozak
Dmitri Kozak - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, l-a numit pe Dmitri Kozak în funcția de adjunct al șefului administrației prezidențiale.

CHIȘINĂU, 24 ian – Sputnik. Până în ziua e astăzi, șeful administrației prezidențiale avea doi prim-adjuncți (Alexei Gromov și Serghei Kirienko) și doi adjuncți (Magomedsalam Magomedov și Vladimir Ostrovenko).

Президент РФ В. Путин провел встречу с руководителем ФНС М. Мишустиным в Сочи - Sputnik Moldova
Rusia
A fost format noul Guvern al Rusiei: Cine sunt miniștrii
Astăzi numărul adjuncților a fost majorat până la trei și fotoliul nou i-a revenit lui Kozak, care anterior a deținut funcția de vicepremier (în cabinetul lui Dmitri Medvedev).

Decretele lui Putin au fost făcute publice astăzi, menționează RIA Novosti.

Amintim că săptămâna trecută Cabinetul lui Dmitri Medvedev a demisionat, iar în locul lui a fost instalat un nou executiv în frunte cu Mihail Mișustin.

Dmitri Kozak mai deține funcția de reprezentant special al președintelui Rusiei pentru dezvoltarea relațiilor de cooperare comerciale și economice cu Republica Moldova.

Fluxul de știri
0