Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Statele Unite vor lupta în spațiu. Care va fi reacția Rusiei

Abonare
Statele Unite și NATO consideră spațiul cosmic drept o potențială arenă de război. Pentru dezvoltarea acestei structuri, funcționarii militarii americani au alocat 40 de milioane de dolari pentru bugetul militar al SUA.

Statele Unite și NATO consideră spațiul cosmic drept o potențială arenă de război. Mai devreme, Donald Trump a inițiat crearea unui nou tip de trupe americane - forțele spațiale. Pentru dezvoltarea acestei structuri, funcționarii militarii americani au alocat 40 de milioane de dolari pentru bugetul militar al SUA.

Deocamdată, în SUA există doar 200 de militari care fac parte din această structură, recent fiind numit și un prim comandant, însă Pentagonul spune că, în viitorul apropiat, forțele spațiale vor avea aceeași importanță ca și Forțele Aeriene, Forțele Maritime și Terestre. Mai multe detalii aflați din videoclipul nostru.

Fluxul de știri
0