Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Viorel Morari a fost suspendat din funcție

© Sputnik / Мирослав РотарьГенеральное собрание прокуроров
Генеральное собрание прокуроров  - Sputnik Moldova
Abonare
În urma demersului procurorului general a fost luată o decizie privind suspendarea din funcție a procurorului-șef al Procuraturii Anticorupție.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Procurorul-șef al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, a fost suspendat din funcție.

Fadei Nagacevschi - Sputnik Moldova
Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi, despre reținerea lui Viorel Morari: ”Un caz ...”

Serviciul de presă al Procuraturii Generale informează că demersul procurorului general, Alexandr Stoianoglo, privind suspendarea din funcție până la adoptarea definitivă a hotărârii pe dosarul în care este vizat Morari, a fost admis acum câteva clipe de Consiliul Superior al Procurorilor.

Amintim, Viorel Morari a fost plasat în arest preventiv pentru 20 de zile, după ce acesta a fost reținut pe 10 ianuarie pentru abuz de serviciu și fals în acte publice.

Procurorul-șef suspendat al Procuraturii Anticorupție este învinuit că ar fi primit de la Vladimir Plahotniuc o plângere pe care ar fi înregistrat-o contrar prevederilor legale, în baza căreia a pornit o cauză penală şi a falsificat o serie de acte procesuale.

Fluxul de știri
0