Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Când vom avea iarnă adevărată: Prognoza meteo pentru 7 zile

© Sputnik / Rodion ProcaCer nori
Cer nori - Sputnik Moldova
Abonare
Eeste pe sfârșite și a doua lună de iarnă, însă deocamdată nu am avut nici temperaturi corespunzătoare și nici de ninsori nu ne-am prea bucurat.

CHIȘINĂU, 23 ian – Sputnik. Vreme stranie în continuare pentru perioada în care ne aflăm. Au trecut deja și sărbătorile de iarnă, însă temperaturile rămân în continuare ridicate.

Comparativ cu ziua de miercuri, astăzi va fi ceva mai frig. Totuși, valorile maxime vor fi cuprinse între +3 și +5 grade Celsius. Temperaturile nocturne ar putea coborî până la -4..-6 grade, însă nu pentru mult timp. La sfârșitul săptămânii acestea vor fi iarăși în creștere.

Astăzi ar putea să ningă slab, însă doar în nordul țării.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru următoarele 7 zile
Când vom avea iarnă adevărată: Prognoza meteo pentru 7 zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru următoarele 7 zile

Vremea își va păstra și vineri aceleași caracteristici, iar în weekend meteorologii promit o încălzire considerabilă, chiar și de până la +10 grade Celsius.

Potrivit prognozelor meteorologilor din România, și în următoarele patru săptămâni temperatura aerului va avea valori ce se vor situa, în general, peste limitele specifice perioadei.

Fluxul de știri
0