Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Vin ninsorile: Vezi când va cădea zăpada

© Photo : Facebook / Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii RutiereAcțiunea de debarasare a copacilor căzuți pe DN13A, între Vlăhița și Miercurea Ciuc, județul Harghita
Acțiunea de debarasare a copacilor căzuți pe DN13A, între Vlăhița și Miercurea Ciuc, județul Harghita - Sputnik Moldova
Abonare
Cea de-a doua lună de iarnă se apropie de sfârșit, dar temperaturile de afară rămân ridicate. Maximele vor atinge valori de +10 grade Celsius, la sfârșitul acestei săptămâni.

CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Astăzi, în toată țara vom avea vreme frumoasă cu temperaturi extrem de ridicate pentru această perioadă a anului. La nordul țării, temperatura aerului va atinge valori de +4..+7 grade Celsius. În centru mercurul va urca până +8 grade, iar la sud maximele vor fi de +9 grade. În această noapte, temperaturile mini vor oscila între -2 grade și +3 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatPrognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020
Vin ninsorile: Vezi când va cădea zăpada - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 22 ianuarie 2020

Primii fulgi de nea din acest an sunt prognozați abia pentru ziua de mâine. Meteorologii prognozează ninsori slabe în raioanele de nord și de centru ale Republicii Moldova. În mare parte, săptămâna va avea temperaturi mult peste 0 grade Celsius. Temperaturile maxime vor atinge valori de până la +10 grade.

Fluxul de știri
0