Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Primarii din țara au avut o întrevedere cu prim-ministrul Ion Chicu

Abonare
Sute de primari din toată țara au fost invitați astăzi de prim-ministrul Ion Chicu la Palatul Republicii din Chișinău.

Șefii administrațiilor publice locale s-au întâlnit astăzi cu prim-ministrul Ion Chicu. Evenimentul s-a desfășurat la Palatul Republicii din Chișinău. În cadrul evenimentului, primarii au vorbit despre problemele cu care se confruntă și au cerut să fie găsite posibilități pentru soluționarea lor. Printre cele mai frecvente probleme evocate se numără starea deplorabilă a drumurilor locale, lipsa iluminatului public, precum și lipsa apei potabile în unele localități.

Potrivit premierului, reuniunea cu primarii „constituie un punct de pornire pentru stabilirea unui dialog constructiv” între Guvern și autoritățile publice locale (APL), care interacționează direct cu problemele cetățenilor, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului.

În cadrul reuniunii, reprezentanții APL au fost informați despre planul de acțiuni al Guvernului pentru 2020, în special despre programele naționale privind iluminatul stradal, infrastructura drumurilor, aprovizionarea cu apă, managementul deșeurilor solide, înregistrarea imobilelor.

Fluxul de știri
0