Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Incendiu puternic în sectorul Botanica al Capitalei: Sunt victime, inclusiv copii - Foto

Abonare
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că pompierii au intervenit în această dimineață pentru a lichida un incendiu izbucnit într-un apartament.

CHIȘINĂU, 22 ian - Sputnik. Un incendiu puternic s-a declanșat la primele ore ale dimineții în sectorul Botanica al Capitalei.

Un apartament situat la etajul trei al unui bloc locativ de pe strada Sarmezegetuza a fost cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit cu trei autospeciale și au reușit să stingă focul în mai puțin de o oră.

O femeie în vârstă de 73 de ani se afla în interiorul locuinței. Ea a suferit arsuri și a fost transportată de urgență la spital. Au avut de suferit și trei copii din locuința situată în vecinătatea apartamentului cuprins de flăcări.

Ei s-au intoxicat cu monoxid de carbon și au fost duși pentru îngrijiri medicale la Institutul Mamei și Copilului din municipiul Chișinău. Cauza și circumstanțele incendiului urmează să fie stabilite de specialiști.

Fluxul de știri
0