Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Câți ruși au urmărit mesajul lui Vladimir Putin către Adunarea Federală

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
Mesajul anual al lui Vladimir Putin, adresat Adunării Federale, a fost urmărit de peste 8 milioane de ruși.

CHIȘINĂU, 20 ian – Sputnik. Peste 8 milioane de ruși au urmărit transmisiunea în direct a mesajului anual, adresat de președintele rus, Vladimir Putin, Adunării Federale. Cota de audiență a constituit 35,6 la sută, se menționează într-un raport prezentat de compania Mediascope, citat de RIA Novosti.

Vladimir Putin și participanții la conferința internațională de la Berlin - Sputnik Moldova
Rusia
Unde este Putin? Macron și Merkel, confuzi din cauza întârzierii președintelui rus

Audiența mesajului lui Putin a constituit 8,4 milioane de persoane, ratingul transmisiunii fiind de 6,2 la sută, cota audienței – 35,6 la sută, iar acoperirea – de 10,8 la sută.

De cea mai mare audiență s-a bucurat postul public de televiziune „Pervyi Kanal”: aproximativ 3,9 milioane de persoane la un rating de 2,8 la sută și o cotă de audiență de 16,5 la sută. Alți 3,5 milioane de ruși au urmărit mesajul liderului rus la postul de televiziune „Rossiya 1”.

Audiența reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea, iar ratingul înseamnă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea exprimat în procente față de numărul total al populației (în cadrul publicului țintă selectat). Cota de audiență reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit transmisiunea, exprimat în procente din totalul audienței TV. Acoperirea reprezintă numărul mediu al persoanelor care au urmărit emisiunea cel puțin un minut, în procente (în cadrul publicului țintă selectat). 

Din 1 ianuarie 2020, datele din toată Rusia, inclusiv din orașele mici și sate, sunt utilizate oficial pentru vânzarea publicității la TV.

Fluxul de știri
0