Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Părinţi disperaţi: Adolescentă dispărută fără urmă de 10 zile – semnalmentele copilei

© Sputnik / Miroslav RotariInspectoratul Național de Patrulare al IGP
Inspectoratul Național de Patrulare al IGP - Sputnik Moldova
Abonare
O adolescentă din Chişinău este de negăsit, iar parinţii o caută disperaţi. Copila a dispărut în urmă cu zece zile. Rudele care au postat informația pe o rețea de socializare se tem să nu fi fost racolată de o reţea de trafic de persoane.

Chișinău, 20 ian – Sputnik. Adolescenta de 17 ani, din satul Voinescu, raionul Hâncești, care a dispărut fără urmă acum zece zile, se numește Romina Rotaru.

© Photo : Facebook / Victoria IacubRomina Rotaru a dispărut fără urmă
Părinţi disperaţi: Adolescentă dispărută fără urmă de 10 zile – semnalmentele copilei - Sputnik Moldova
Romina Rotaru a dispărut fără urmă

Ea a plecat de acasă pe 11 ianuarie şi de atunci este de negăsit, se menționează într-o postare făcută de rudele minorei pe o rețea de socializare. Acestea au oferit semnalmentele adolescentei dispărute.

„A ieşit îmbrăcată subţire, fiind încălţată în ghete. Ultima dată a fost văzută în regiunea Gării Auto de Sud şi prin regiunea Pieţei Centrale din Capitală. Dacă aţi văzut-o, vă rugăm din suflet să sunaţi la numerele de telefon 060670160 - Victoria sau 060197016 - Pavel”, este mesajul postat pe reţelele de socializare.

Contactat de Sputnik Moldova, unchiul minorei a declarat că părinții fetei au reclamat dispariția la Inspectoratul de Poliție Hâncești, dar deocamdată nu există informații privind locul aflării minorei.

Fluxul de știri
0