Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imaginile te lasă mască: Ce a făcut un minor după ce a spart o bancă din Capitală- Video

© Sputnik / Miroslav RotariВор
Вор - Sputnik Moldova
Abonare
Un băiat în vârstă de 16 ani a fost reținut de poliție, după ce a săvârșit o serie de furturi în Capitală.

CHIȘINĂU, 16 ian - Sputnik. Un băiat în vârstă de 16 ani este bănuit că a spart mai multe automobile, magazine și oficii din Chișinău. Înregistrările camerelor de supraveghere au surprins momentul în care făptașul forțează ușa sucursalei unei bănci și intră în interior. La un moment dat, suspectul o ia la fugă, cel mai probabil pentru că s-ar fi declanșat sistemul de alarmă. 

Potrivit poliției, minorul a reușit să sustragă din sucursala băncii un telefon mobil. Băiatul ar fi săvârșit până acum cel puțin 20 de furturi, iar ultimele cinci - doar de la începutul acestei luni. 

În cadrul audierilor, minorul și-a recunoscut pe deplin vinovăția. El le-a spus polițiștilor că bunurile furate le-a vândut la un preț derizoriu. Bănuitul riscă o amendă de până la 67.500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii sau chiar până la 4 ani de închisoare. Minorul este cercetat penal în stare de libertate.

Fluxul de știri
0