Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul va primi tehnică și utilaje de deszăpezire de la Moscova: Când se va întâmpla

© Photo : Facebook / Iv CebanIon Ceban Serghei Ceriomin
Ion Ceban Serghei Ceriomin  - Sputnik Moldova
Abonare
Chișinăul va primi de la Guvernul Moscovei tehnică și utilaje pentru lucrările de deszăpezire dar și salubrizare a orașului. Anunțul a fost făcut de primarul Capitalei, care efectuează astăzi o vizită de lucru în Federația Rusă.

CHIȘINĂU, 16 ian – Sputnik. Acordului de înfrățire a Chișinăului cu Moscova va fi reînnoit. O decizie în acest sens a fost luată astăzi în cadrul întrevederii primarului Chișinăului, Ion Ceban, cu ministrul în Guvernul Moscovei, şeful Departamentului Relații Economice Externe a Moscovei, Serghei Ceriomin.

проседание асфальта ямы - Sputnik Moldova
Societate
Ion Ceban, despre reparația străzilor din Chișinău: „Puțină răbdare”

Informația a fost publicată de primarul general pe pagina sa de Facebook. Edilul precizează că, potrivit acordului, în următorii trei ani vor fi implementate proiecte de menire socială, educațională, dar și care se referă la expertiză și schimb de experiență, infrastructură, transport.

 „Moscova se află astăzi în topul oraşelor cu o dezvoltare durabilă, pe sectoare de securitate, infrastructură până la guvernarea electronică. Avem mult de muncit. Vom stabili cât mai multe parteneriate pentru a dezvolta municipiul Chișinău”, scrie Ceban.

Primarul mai spune că în timpul apropiat, Chișinăul va primi de la Guvernul Moscovei tehnică și utilaje pentru lucrările de deszăpezire dar și salubrizare a orașului.

Fluxul de știri
0