Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Mesajul lui Vladimir Putin către Adunarea Federală - Video

© Sputnik / Владимир Астапкович / Accesați arhiva multimediaЕжегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию
Ежегодное послание президента РФ В. Путина Федеральному Собранию - Sputnik Moldova
Abonare
Ascultați în direct mesajul anual al președintelui Rusiei, Vladimir Putin, adresat Adunării Federale a Federației Ruse.

CHIȘINĂU, 15 ian - Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin se adresează pentru a 16-a oară către Parlament. De regulă, nu este anunțat în prealabil pe ce chestiuni anume se va axa mesajul lui Vladimir Putin, adresat anual Adunării Federale a Federației Ruse. Și nu pentru că acesta ar fi un secret, ci pentru că Putin lucrează personal, până în ultima clipă, asupra documentului, intervenind cu redactări, uneori radicale.

În acest an, Vladimir Putin și-a început discursul său cu problema demografică, menționând că de soluționarea acesteia va depinde ”soarta Rusiei”.

Mesajul președintelui către Adunarea Federală este unul dintre cele mai importante evenimente anuale din programul prezidențial. Până în anul trecut, formatul acestui eveniment în sine a fost destul de conservator; cu toate acestea, adresarea președintelui din 2018 a fost marcată prin utilizarea tehnologiei multimedia. Folosind pentru prima oară prezentări video pe ecrane mari, președintele a arătat lumii o serie de evoluții recente ale armelor rusești.

În 2019, cea mai importantă parte a mesajului s-a axat pe chestiuni sociale.

Fluxul de știri
0