Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Amendă usturătoare pentru o femeie din Rusia: Iată ce a făcut

© Depositphotos.com / JanPietruszkaправосудие
правосудие - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din districtul autonom Iamalia-Neneția din Federația Rusă urmează să achite o amendă usturătoare după ce a acuzat pe nedrept un bărbat că ar fi violat-o.

CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. O locuitoare a districtului autonom Iamalia-Neneția a fost obligată să plătească o amendă de 105 mii de ruble și să facă tratament pentru dependența de droguri. Aceasta l-a acuzat pe nedrept pe un șofer de taxi de viol, după ce a înțeles că nu are bani pentru a plăti pentru călătorie, informează RIA Novosti.

Convenția de la Istanbul - Sputnik Moldova
Societate
Societatea civilă din Moldova dezaprobă Convenția de la Istanbul: Ce prevede documentul

Incidentul s-a produs în vara anului 2019. Potrivit oamenilor legii, o locuitoare din orașul Nadîm, aflată în stare de ebrietate, a folosit un serviciu de taxi, dar nu a plătit pentru asta pentru că nu avea bani. Șoferul a dus-o la secția de poliție, unde pasagera l-a acuzat pe șoferul de taxi de viol.

Ulterior, femeia le-a confirmat anchetatorilor aceste informații. Cu toate acestea, după ce au verificat informațiile, oamenii legii au aflat că denunțul este falsă. Astfel, ea însăși a devenit inculpată într-un dosar penal, care a ajuns în cele din urmă în instanță .

"Instanța, a fost de acord cu poziția procurorului de stat și a pedepsit-o cu o amendă de 105 mii de ruble", se arată în comunicatul procurorului.

În plus, judecătorul i-a ordonat femeii să urmeze tratament pentru dependența de droguri și reabilitare medicală și socială.

Anterior, anchetatorii au subliniat că femeia și-a recunoscut pe deplin vinovăția.

Fluxul de știri
0