Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo - Este cert: vin geruri de -7 grade, dar vom avea și zăpadă?

© Sputnik / Юрий Шестопалов / Accesați arhiva multimediaАномальные морозы в Югре
Аномальные морозы в Югре - Sputnik Moldova
Abonare
Meteorologii anunță pentru astăzi temperaturi similare cu cele de ieri: de la +3.. +6 grade Celsius în nordul țării, până la +5.. +8 grade Celsius în sud.

CHIȘINĂU, 14 ian – Sputnik. Cam aceleași temperaturi vom avea și în raioanele de centru ale Republicii Moldova: +4.. +7 grade Celsius.

5 motive de ce trebuie să protejăm solul - Sputnik Moldova
Video: 5 motive pentru care trebuie să prețuim pământul de sub picioarele noastre - FAO
Pe tot cuprinsul țării vom avea cer senin, fără precipitații, astfel că vremea va aminti mai curând de o zi de primăvară, nu una de mijloc de iarnă.

La noapte va îngheța, astfel că valorile termice vor varia între 0 și -5 grade Celsius.

Este de menționat că în zilele următoare vremea se va răci simțitor. Astfel că temperaturi cu minus vom avea nu doar noaptea, ci și ziua. În nordul țării minimele vor atinge ziua -3 grade Celsius în nordul țării și -1 grad Celsius în sud.

În același timp, de vineri și sâmbătă noaptea se vor înregistra geruri de -6.. -7 grade Celsius în nordul țării. La sud mercurul în termometre nu va coborî mai jos de -5 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de Stat Prognoza meteo, 14 ianuarie 2020
Prognoza meteo - Este cert: vin geruri de -7 grade, dar vom avea și zăpadă?  - Sputnik Moldova
Prognoza meteo, 14 ianuarie 2020

Chiar dacă vremea se va răci simțitor, ajungând până la -7 grade Celsius, totuși meteorologii nu anunță căderea precipitațiilor, adică nu va ninge, ceea ce poate constitui o mare problemă pentru agricultori.

Fluxul de știri
0