Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Președintele Igor Dodon l-a convocat pe ministrul de Interne, Pavel Voicu – Detalii

© Photo : Dodon Igor/FacebookPreședintele Igor Dodon și ministrul de Interne, Pavel Voicu.
Președintele Igor Dodon și ministrul de Interne, Pavel Voicu. - Sputnik Moldova
Abonare
Societatea, dar și președinția trebuie să fie informate despre crimelor de rezonanță. Este solicitarea președintelui Igor Dodon, adresată ministrului de Interne, Pavel Voicu, și vine după omorul tânărului din satul Costești, Ialoveni, care a bulversat societatea.

CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. Președintele Igor Dodon l-a convocat într-o discuție pe ministrul de Interne, Pavel Voicu. Șeful statului a cerut un raport privind situația criminogenă și, în mod special, crimele de rezonanță.

”Am solicitat să fie acordată o atenție deosebită investigării cazurilor de rezonanță, în special celor grave, cu informarea permanentă a opiniei publice și a conducerii de vârf a țării. Persoanele vinovate trebuie să fie trase la răspundere conform legislației în vigoare și să răspundă pentru faptele comise în fața legii”, se mai arată în mesajul președintelui postat pe Facebook.

Președintele Dodon și șeful de la Interne au vorbit și despre accidentele rutiere de pe drumurile din țară, unde, deși se atestă o îmbunătățire a statisticilor față de aceeași perioadă a anului trecut, situația rămâne a fi alarmantă.

La finalul întrevederii, Igor Dodon a menționat că una dintre prioritățile actualei guvernări este combaterea infracționalității, astfel la următoarea ședință a Consiliului Suprem de Securitate aceste subiecte să fie incluse în ordinea de zi.

Fluxul de știri
0