Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Imagini șocante: A fost surprins momentul exploziei devastatoare de la Buiucani - Video

© Sputnik / Костис Нтантамис / Accesați arhiva multimediaexplozie în Chișinău
explozie în Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
Pe rețelele de socializare au fost publicate imagini cu explozia devastatoare produsă noaptea trecută pe strada Paris din sectorul Buiucani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 14 ian - Sputnik. Un garaj cu o suprafață de 18 metri pătrați a ars ca o torță noaptea trecută, iar martorii au înregistrat momentul exploziei. În imaginile postate pe Facebook se vede că deflagrația a fost extrem de puternică și era la un pas să afecteze blocurile din preajmă. 

În interiorul construcției se afla o mașină marca Ford, care a fost distrusă. Din fericire însă nicio persoană nu a fost rănită.

Angajații IGSU au intervenit cu două autospeciale pentru a stinge flăcările. În timpul operațiunii care a durat mai bine de o oră, din garaj au fost scoase mai multe butelii cu oxigen - adevărate bombe, care puteau să producă o tragedie. Martorii spun că explozia ar fi fost provocată de boschetari.

Fluxul de știri
0