Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Grav accident pe șoseaua Balcani: O femeie a ajuns la spital - Video

© SputnikAccident rutier pe șoseaua Balcani
Accident rutier pe șoseaua Balcani - Sputnik Moldova
Abonare
Un grav accident rutier s-a produs în dimineața acestei zile pe șoseaua Balcani din Capitală. Un automobil s-a răsturnat. Poliția cercetează cauzele producerii accidentului.

CHIȘINĂU, 13 ian - Sputnik. Un Grav accident rutier s-a produs pe șoseaua Balcani, în apropiere de localitatea Dumbrava. Două automobile s-au ciocnit violent. Unul dintre acestea s-a răsturnat, iar altul a ajuns în șanț.

Politia a fost sesizata la ora 08.18 minute. Accidentul s-a produs pe strada Balcani, traseul M1. La fata locului politistii au stabilit ca in accident sunt implicate două automobile de model Kia condusă de un sofer de 45 ani și Nissan, condus de o femeie de 34 ani. În urma impactului automobilul Nisan sa răsturnat, iar KIA a derapat de pe șosea.

© SputnikAccident rutier pe șoseaua Balcani
Grav accident pe șoseaua Balcani: O femeie a ajuns la spital - Video - Sputnik Moldova
Accident rutier pe șoseaua Balcani

Șoferița a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital pentru îngrijiri medicale. În cadrul documentarii a fost stabilit că ambii șoferi se deplasau în aceeași direcție. Pe cazul dat a fost inițiată o ancheta pentru a stabili cine se face vinovat de producerea accidentului rutier.

Fluxul de știri
0