Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Teribil: Și-a bătut fratele mai mare până l-a omorât

CC0 / Pixabay / Pavlofox / Pumn
Pumn - Sputnik Moldova
Abonare
Caz halucinant în satul Căpriana din raionul Strășeni. Doi frați s-au luat la bătaie, iar finalul a zguduit întreaga localitate.

CHIȘINĂU, 13 ian – Sputnik. Un bărbat de 31 de ani și-a omorât fratele mai mare în bătaie.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Încă o crimă la Ialoveni: Un alt bărbat bătut până la moarte

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, a declarat pentru Sputnik Moldova că bătaia a pornit după ce între cei doi frați s-a iscat o ceartă din cauza unor neînțelegeri de rutină. Fratele mai mic, în vârstă de 31 de ani, i-a aplicat fratelui mai mare lovituri cu pumnii și picioarele pe toată suprafața corpului.

Poliția a fost sesizată de sora celor doi frați. Toți trei locuiau în aceeași casă, iar fratele mai mare, cel care a fost bătut până a decedat, obișnuia să consume alcool. Cadavrul bărbatului decedat a fost depistat pe pat, de sora acestuia, în dimineața zilei de ieri.

Pe acest caz a fost pornită cauză penală conform articolului 201 prim, alineatul 4 „Violență în familie soldată cu decesul victimei”. Persoana vinovată a fost reținută pentru 72 ore.

Fluxul de știri
0