Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

La un pas de moarte: Iată ce a pățit un bărbat din Soroca - Foto

© Photo : Inspectoratul General pentru Situații de UrgențăIntervenția salvatorilor
Intervenția salvatorilor - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 35 de ani din Soroca a fost la un pas de moarte - acesta a fost salvat datorită intervenției prompte a pompierilor.

CHIȘINĂU, 12 ian - Sputnik. Un bărbat a fost salvat de pompieri dintr-un incendiu izbucnit în dimineața zilei de 12 ianuarie într-un apartament din orașul Soroca, uinformează Inspectoratul General pentru situații de Urgență.

”Conform primelor informații apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora  08:43. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a stabilit că o cameră a unui apartament este cuprinsă de flăcări. Salvatorii au reușit să salveze din odaia cuprinsă de ardere un bărbat în vârsta de 35 de ani”, precizează oamenii legii.

Potrivit salvatorilor, acesta a fost evacuat din zona de risc, fiindu-i salvată viața. Potrivit primelor cercetări efectuate de specialiști, incendiul ar fi izbucnit din cauza unei țigări nestinse.

În urma arderii, au fost afectate bunurile materiale din interiorul unei odăi. Incendiul nu s-a extins datorită intervenției prompte a pompierilor.

Fluxul de știri
0