Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

De ce a luat foc clădirea „Mezon”: Incendiere intenționată?

© Photo : Генеральный инспекторат по чрезвычайным ситуациям МВД МолдовыПожар на Рышкановке
Пожар на Рышкановке - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General pentru Situații de Urgență are câteva ipoteze în cazul incendiului produs în clădirea Mezon din sectorul Râșcani al Capitalei.

CHIȘINĂU, 10 ian – Sputnik. Incendierea intenționată. Aceasta este una dintre ipotezele Inspectoratului General pentru Situații de Urgență în cazul incendiului de la Mezon.

Завод Мезон на Рышкановке после тушения - Sputnik Moldova
Societate
Noi informații despre incendiul din sectorul Râșcani al Capitalei - Video

Prima ipoteză lansată de specialiștii Laboratorului Experimental Antiincendiar este scurtcircuit în reţeaua electrică. Un alt motiv al izbucnirii focului ar fi încălcarea procesului tehnologic.

Cauza finală în cazul acestui incendiu urmează să fie prezentată într-un raport după elucidarea tuturor circumstanţelor.

Potrivit informațiilor, incendiul a afectat o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi. Arderea s-a produs într-un atelier de vopsire a sticlelor și gravură amplasat la primul etaj al clădirii. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Fluxul de știri
0