Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Dublu omor în capitală: Un bărbat și o femeie au fost înjunghiați – Video

CC0 / Pixabay / Republica / Убийца
Убийца - Sputnik Moldova
Abonare
Caz șocant într-un apartament din sectorul Râșcani al Capitalei. Doi soți au fost găsiți fără suflare.

CHIȘINĂU, 9 ian – Sputnik. I-a invitat în ospeție, au mâncat și băut, apoi i-a omorât. Este fapta oribilă a unui bărbat de 67 de ani din Chișinău, care i-a înjunghiat pe cei doi soți veniți în vizită.

Poliția informează că bărbatul și femeia de 55 și respectiv de 56 de ani, locuitori ai Capitalei, au fost depistați fără suflare într-un apartament din sectorul Râșcani.

Omor la Ciocana: O femeie și-a ucis concubinul - Video>>>

În urma examinării cadavrelor de către medical legist, pe corpurile celor doi au fost depistate semne de moarte violentă și anume plăgi tăiate. Proprietarul apartamentului, un bărbat de 67 de ani, și-a recunoscut vinovăția. Acesta le-a spus oamenilor legii că îi cunoștea pe cei doi soți, împreună cu care au consumat băuturi alcoolice. Bărbatul a fost plasat în arest pentru 30 de zile, conform legislației penale în vigoare el riscă  închisoare de la 15 la 20 de ani sau detenţie pe viaţă.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală conform semnelor constitutive ale componenței de infracțiune prevăzută de art. 145 CP ,,Omor”.

Fluxul de știri
0