Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Confirmat: ANRE a majorat de opt ori prețul pentru transportarea gazelor – cât vom plăti

© Sputnik / Miroslav RotariVadim Ceban
Vadim Ceban - Sputnik Moldova
Abonare
La 27 decembrie, ANRE, s-a întrunit în ședință pentru a majora de 8 ori tariful pentru serviciile de transportare a gazelor naturale prestate de Moldova Gaz.
Confirmat. ANRE a majorat de opt ori prețul pentru transportarea gazelor – cât vom plăti

Președintele Moldova Gaz, Vadim Ceban, a confirmat faptul că Agenția pentru Reglementare în Energetică a majorat de opt ori prețul pentru transportarea gazelor naturale. Cu toate acestea, el dă asigurări că prețul pentru consumatorii finali nu se va majora.

”Credeți-mă că noi vom găsi resursele interne pentru a acoperi aceste cheltuieli, astfel încât să nu fie afectați consumatorii finali. Suntem în perioada rece a anului, de aceea, nu ne putem permite acest lucru”, a declarat Vadim Ceban în cadrul emisiunii ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova.

Președintele Moldova Gaz a declarat că întreprinderea nu va veni în acest an cu solicitări către ANRE privind majorarea tarifelor. 

 

În cadrul aceleiași emisiuni, Vadim Ceban a mai vorbit despre furnizorii alternativi de livrare a gazelor naturale, dar și despre alternativele privind securitatea energetică a Republicii Moldova.

Mai multe informații aflați din interviul atașat.

Fluxul de știri
0