Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Incendiu devastator în Capitală: Uzina Mezon arde ca o torță

© Photo : Генеральный инспекторат по чрезвычайным ситуациям МВД МолдовыIncendiu la Râșcani
Incendiu la Râșcani  - Sputnik Moldova
Abonare
Incendiu de proporții la uzina Mezon din Capitală. La fața locului se află pompierii cu câteva autospeciale.

CHIȘINĂU, 8 ian - Sputnik. Un incendiu a izbucnit la uzina Mezon din sectorul Râșcani al Capitalei. Martorii oculari spun că la fața locului se află pompierii.

”În seara zilei de 8 ianuarie 2020 angajații Inspectoratului General pentru Situații de Ugență au intervenit pentru a lichida un incendiu, care a izbucnit într-un depozit pe adresa bulevardul Moscovei 21 din municipiul Chișinău. Apelul la Serviciul 112 a fost înregistrat la ora 19:42. Potrivit IGSU, arderea s-a produs într-un atelier de vopsire a sticlelor și gravură amplasat pe primul etaj”, a precizat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu. 

La fața locului au intervenit șapte autospeciale de intervenție. Arderea a fost localizată către ora 20:41. Conform datelor IGSU, focul a afectat o suprafața aproximativ de 10x20 m2. Victime nu au fost raportate. La moment, peste 35 de pompieri continuă să lucreze pentru lichidarea incendiului. Cauza și circumstanțele urmează să fie stabilite ulterior de specialiști. 

Fluxul de știri
0