Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

E vremea colindelor: La Sputnik Moldova au răsunat cântece de Crăciun

© Sputnik / Miroslav RotariMarian Stârcea și Ionel Prodan
Marian Stârcea și Ionel Prodan - Sputnik Moldova
Abonare
Lansare matinală în studioul Sputnik Moldova. Aici răsună cele mai frumoase melodii de Crăciun care întregesc atmosfera sfintelor sărbători de iarnă.
E perioada colindelor: La Sputnik Moldova au răsunat melodii de Crăciun

În preajma sărbătorilor de iarnă, tânărul interpret Ionel Prodan a lansat prima piesă din repertoriul său, "Colindătorii". Creatorul compoziției muzicale este Marian Stârcea, iar textul îi aparține scriitorului Ianoș Țurcanu.

"Când am ascultat pentru prima dată această piesă, am înțeles că mi se potrivește foarte bine. Este prima mea piesă din repertoriu, lansată în preajma frumoaselor sărbători de iarnă", a declarat Ionel.

Tânărul interpret spune că își dorește să-și construiască o carieră muzicală de succes, iar noi ne-am convins că posedă toate calitățile necesare pentru un artist. Este talentat, ambițios, inteligent și foarte perseverent. Mai mult, Ionel are toată susținerea familiei sale, iar compozitorul Marian Stârcea spune că în 2020 vor avea parte și de alte colaborări frumoase.

"Este un băiat modest. De fapt, de mai bine de un an participăm la diverse concursuri. Deja ne gândim și la următoare piesă", a subliniat compozitorul.

Vă propunem să vizionați versiunea integrală a interviului, realizată în studioul Sputnik Moldova și să vă delectați cu un colind minunat în această zi de sărbătoare.

Fluxul de știri
0