Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Strigător la cer: Un bebeluș a murit înghețat la balcon

© Pixabay / PexelsМладенец
Младенец - Sputnik Moldova
Abonare
Anchetatorii din regiunea Habarovsk au inițiat un dosar penal după ce un bebeluș, lăsat de părinți la balcon, a murit înghețat.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Caz strigător la cer într-o localitate din regiunea Habarovsk din Rusia. Un bebeluș lăsat de către părinți să doarmă la balcon, pe un ger de minus șapte grade, a murit înghețat.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pe acest caz, anunță Comitetul de Investigații al Rusiei, potrivit RIA Novosti.

Anterior, Ministerul Sănătății din regiune a comunicat că un copil de doar șapte luni a fost lăsat de părinți la balcon, acesta murind din cauza hipotermiei.

”Pe 5 ianuarie 2020, pe balconul unui bloc de locuințe din localitatea Nikolaevsk-pe-Amur, a fost găsit cadavrul unui băiețel, fără semne de moarte violentă. Pe acest caz, organele de anchetă (…) au inițiat in dosar penal”, se arată în comunicat.

Anchetatorii au cercetat locul unde s-a produs tragedia și au ridicat obiecte care au importanță pentru investigarea cazului.

Un copil de trei ani a ajuns la spital după ce a înghițit pastilele psihotrope ale bunicii>>>

Ministerul regional al Sănătății a avertizat părinții să fie extrem de atenți cu copii, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Potrivit statisticii, în această perioadă traumatismul în rândul minorilor crește cu aproximativ 25-30 de procente.

Fluxul de știri
0