Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Sărbătoarea continuă la târgul de Crăciun din Capitală: Programul detaliat

© SputnikInaugurarea Târgului de Crăciun 2020
Inaugurarea Târgului de Crăciun 2020 - Sputnik Moldova
Abonare
Pe 7 și 8 ianuarie, cei care sărbătoresc Crăciunul pe stil vechi se vor putea bucura în continuare de un program deosebit în Scuarul Catedralei Mitropolitane.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. La Târgul de Crăciun din centrul Chișinăului sărbătorile de iarnă continuă și pe stil vechi.

În ziua de Crăciun, pe 7 ianuarie, cele mai îndrăgite cântece de iarnă vor fi interpretate de Fanfara lui Moș Crăciun, iar pe parcursul zilei sunt proiectate mai multe desene animate pentru cei mici.

Colindători cu Steaua din Rusia - Sputnik Moldova
Steaua de la Betleem care i-a condus pe magi către Pruncul Iisus: Iată ce era de fapt

Spre seară atmosfera va fi întregită de melodiile interpretate de orchestra  „Fluieraș” și formația „Millenium ”, iar un plus de magie va da show-ul iluzionistului Garry Cozma.

Mâine, pe 8 ianuarie, Scuarul Catedralei Mitropolitane va răsuna de sunete de clopoței și recitaluri pentru toate gusturile. Începând cu ora 14:00, Fanfara Poliției de Frontieră a Republicii Moldova va susține un concert grandios în aer liber, iar câteva ore mai târziu Fanfara Moș Crăciunilor va interpreta cele mai frumoase melodii specifice perioadei de iarnă.

Totodată, cele mai premiate desene animate din toate timpurile vor fi proiectate aici pe parcursul zilei.

Târgul de Crăciun din Scuarul Catedralei Mitropolitane va fi deschis până pe 10 ianuarie. Acesta este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.

Fluxul de știri
0