Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Oficialii le-au transmis moldovenilor mesaje cu ocazia Crăciunului

© Sputnik / Miroslav RotariОгни гирлянд зажжены - в Кишиневе начались новогодние торжества
Огни гирлянд зажжены - в Кишиневе начались новогодние торжества - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul republicii Moldova și primarul Capitalei i-au felicitat pe moldovenii care sărbătoresc Nașterea Domnului pe stil vechi. Aceștia le-au urat bunăstare și liniște în familii.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Premierul Ion Chicu și primarul Chișinăului, Ion Ceban, le-au transmis mesaje de felicitare moldovenilor care sărbătoresc astăzi Crăciunul. Oficialii le-au urat prosperitate și forțe pentru realizarea lucrurilor mărețe.

”Crăciunul este o sărbătoare de suflet dedicată familiei, care reînvie speranța și întărește credința. În aceste zile avem posibilitatea de a ne uni cu toții, iar farmecul sărbătorilor să ne motiveze să facem lucruri mărețe. Mereu să păstrăm în suflet spiritul Crăciunului și gândurile bune să fie parte a realizărilor noastre”, se arată în felicitarea primarului Ion Ceban .

Premierul Chicu le dorește moldovenilor sănătate și înțelepciune. ”Sărbătoarea Nașterii Domnului să ne aducă tuturor speranțe și încredere în ziua de mâine! Să ne dea Domnul sănătate și multă înțelepciune, să putem munci pentru prosperitatea și viitorul neamului nostru!”, a punctat premierul Chicu.

Și președintele Republicii Moldova a venit cu un mesaj de felicitare în care le dorește moldovenilor ca sărbătoarea Nașterii Domnului să reunească toate familiile, să aducă lumină, dragoste și căldură în inimi și în case.

Fluxul de știri
0