Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce le urează moldovenilor de Crăciun președintele Dodon

© Sputnik / Rodion ProcaIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon i-a felicitat pe moldoveni de Crăciun pe stil vechi. Șeful statului, îi îndeamnă pe toți creștinii să aibă și un gând bun pentru Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a plasat un mesaj de felicitare cu ocazia Crăciunului pe stil vechi, pe pagina sa de Facebook. Șeful statului le dorește moldovenilor ca sărbătoarea Nașterii Domnului să reunească toate familiile, să aducă lumină, dragoste și căldură în inimi și în case.

”Vreau ca în aceste zile, când toată lumea își pune dorințe, să avem un gând bun și pentru Moldova, să-i dorim un an plin de schimbări pozitive și să avem cu toții mai multe motive de bucurie și de mândrie cu țara în care trăim. Fiecare să-și facă datoria profesională, de patriot, de părinte, de creștin, de prieten, de om destoinic. Aceste calități stau la temelia unei societăți consolidate și de succes, pe care o construim împreună”, se mai arată în mesajul președintelui.

Crăciunul pe stil vechi sau conform calendarului iulian mai este marcat de enoriașii Bisericii Ruse, Bisericii Sârbe, Patriarhiei Ierusalimului și mănăstirilor de pe Sfântul Munte Athos.

Fluxul de știri
0