Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Angela Merkel va întreprinde o vizită la Moscova: Mai multe probleme importante pe agendă

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaПереговоры президента РФ В. Путина с федеральным канцлером ФРГ А. Меркель
Переговоры президента РФ В. Путина с федеральным канцлером ФРГ А. Меркель - Sputnik Moldova
Abonare
Cancelarul german Angela Merkel va merge în Rusia pe 11 ianuarie, într-o vizită de lucru, pentru a discuta cu Vladimir Putin o serie de probleme bilaterale, precum și subiecte actuale ale agendei internaționale.

CHIȘINĂU, 7 ian – Sputnik. Cancelarul german Angela Merkel va întreprinde o vizită de lucru în Rusia, pe 11 ianuarie, pentru a discuta cu Vladimir Putin o serie de probleme bilaterale, precum și subiecte actuale de pe agenda internațională, a declarat serviciul de presă al președintelui rus, transmite RIA Novosti.

Президент РФ В. Путин принимает участие в саммите Группы двадцати в Гамбурге - Sputnik Moldova
Putin și Merkel au avut o discuție telefonică - detalii
În cadrul discuțiilor este preconizată și abordarea temei escaladării tensiunii în Orientul Mijlociu, ca urmare a atacurilor aeriene americane pe aeroportul Bagdad, precum și a situației din Siria și Libia.

Părțile intenționează de asemenea să discute soluționarea conflictului intra-ucrainean în contextul acordurilor reuniunii la nivel înalt în „formatul normand”.

Reprezentantul oficial al Cabinetului german, Steffen Seibert, a menționat că delegația germană îl va include pe ministrul de externe Heiko Maas.

Fluxul de știri
0