Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie pe șosea: O femeie a murit, iar alta a ajuns la spital

© Photo : Inspectoratul General al PolițieiAccident la Ungheni
Accident la Ungheni - Sputnik Moldova
Abonare
Tragedie fără margini în familia unor locuitori ai satului Bumbăta, din raionul Ungheni, chiar în preajma Crăciunului pe stil vechi.

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. O femeie de 43 de ani a murit aseară într-un accident rutier. Totul s-a întâmplat pe traseul republican R-1 Ungheni-Chișinău, aseară după ora 19:00.

Accidet grav la Condrița - Sputnik Moldova
Accidente
Grav accident rutier pe un drum național: Șoferul a fost rănit - Foto

Ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că la volan se afla un bărbat de 20 de ani care nu deținea permis de conducere.

În mașină se aflau trei persoane cu vârste de 18-19 ani, dar și femeia decedată, toți fiind locuitori ai satului Bumbăta, raionul Ungheni.

Aceștia se deplasau în direcția orașului Ungheni, iar în curba traseului din apropierea satului, automobilul a derapat de pe traseu pe acostament și s-a răsturnat.

Din cauza traumatismelor, femeia de 43 de ani a decedat pe loc, iar o tânără a fost transportată la spitalul raional Ungheni cu diagnosticul „TCC și comoție cerebrală”. Șoferul și ceilalți pasageri n-au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Potrivit informațiilor oferite de grupul operativ de urmărire penală și conducerea Inspectoratului de Poliție Ungheni, care au ajuns la locul accidentului șoferul, nu consumase băuturi alcoolice. Pe cazul dat a fost pornit un proces penal.

Fluxul de știri
0