Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Surprizele vremii în Ajunul Crăciunului pe vechi: Prognoza meteo pentru 7 zile

© Sputnik / Yana ZaharovaСолнце зимой
Солнце зимой - Sputnik Moldova
Abonare
Vreme potrivită pentru colindători! Va fulgui pe întreg teritoriul Republicii Moldova astăzi. Pe parcursul zilei, maximele vor atinge valori pozitive, dar noaptea va fi destul de frig.

CHIȘINĂU, 6 ian – Sputnik. Ninsori slabe pe întreg teritoriul Republicii Moldova sunt anunțate de meteorologi pentru luni, 6 ianuarie. Maximele termice ale zilei vor fi însă pozitive – de până la +2..+4 grade Celsius.

Noaptea va fi destul de frig: mercurul termometrelor va coborî până la minus 10 grade în nord și până la minus 8 grade în sud.

Presiunea atmosferică va fi ridicată luni, dar și în următoarele zilei, potrivit ultimelor prognoze meteorologice. Vântul va avea o viteză de 3-8 metri pe secundă.

Marți, 7 ianuarie, când moldovenii sărbătoresc Nașterea Domnului Iisus Hristos pe stil vechi, va fi cu vreo două grade mai frig decât luni.

Maximele termice ale aerului vor atinge „zero” grade în nord, +1 grad în centru și +2 grade Celsius în sud. Precipitații nu se prevăd.

Fluxul de știri
0