Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Politolog: În 2020, Premierul Ion Chicu trebuie ajutat să meargă la București

© Sputnik / Miroslav RotariRoman Mihăeș
Roman Mihăeș - Sputnik Moldova
Abonare
Anul 2019 a fost unul complex în ceea ce ține de politica externă promovată de Republica Moldova, iar în 2020 autoritățile ar trebui să depună și mai mult efort pentru a îmbunătăți relațiile țării noastre cu partenerii externi.
Politolog: În 2020, Premierul Ion Chicu trebuie ajutat să meargă la București

Totodată, în 2020 premierul Ion Chicu ar trebui să ajungă și la București. De această părere este analistul politic Roman Mihăieș. El și-a exprimat opinia în emisiunea ”Logica Puterii” de la Sputnik Moldova. Expertul a mai vorbit și despre eforturile țării noastre pentru îmbunătățirea relațiile cu România, Rusia, UE și SUA.

”Eu cred că în 2020 premierul Ion Chicu trebuie ajutat să ajungă și la București, întrucât Guvernul Chicu încearcă să stabilească niște relații bune cu România, Ucraina și Rusia. Este o politică externă echilibrată”, a declarat Mihăieș.

În cadrul aceleiași emisiuni, expertul Alexandru Cuznețov a declarat că 2019 a fost un an pierdut din punct de vedere al politicii externe promovate de țara noastră, întrucât autoritățile au umblat mai mult cu mâna întinsă, decât au încercat să stabilească niște relații bune cu partenerii externi.

Fluxul de știri
0