Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prima intervenție SMURD în 2020: O femeie transportată la Chișinău

© Photo : IGSUIntervenția SMURD Galați: o persoană de la Vulcănești, transportată la Chișinău
Intervenția SMURD Galați: o persoană de la Vulcănești, transportată la Chișinău - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie din sudul Republicii Moldova a avut nevoie de îngrijiri medicale urgente, după ce i s-a agravat starea de sănătate.

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. O femeie de 37 de ani din Vulcănești a fost transportată la Chișinău de un echipaj medical SMURD Galați.

SMURD - Sputnik Moldova
Societate
Serviciul mobil de urgență SMURD, lansat și în sudul țării

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență anunță că starea femeii s-a agravat pe fundalul unei maladii cronice. A fost nevoie de intervenția și transportarea de urgență a acesteia la un spital din Chișinău. Pacienta a fost monitorizată permanent de medicii și paramedicii SMURD și astfel au fost evitate complicațiile.

Elicopterul a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală, de unde femeia a fost transportată la Spitalul Clinic Republican de către Serviciul AVIASAN, pentru intervenții medicale ulterioare. Potrivit IGSU, aceasta este prima intervenţie aero – medicală SMURD în anul 2020 pentru cetăţenii din Republica Moldova.

Fluxul de știri
0