Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul rămâne fără publicitate stradală: Vezi ce fac autoritățile

© Sputnik / Мирослав Ротарьдемонтаж рекламных щитов
демонтаж рекламных щитов  - Sputnik Moldova
Abonare
În scurt timp, Chișinăul își va schimba înfățișarea. Iată ce acțiuni întreprinde Primăria Capitalei în acest sens.

CHIȘINĂU, 4 ian – Sputnik. Aproape 120 de panouri publicitare au fost demontate de pe străzile din Chișinău în această săptămână. Într-o postare pe pagina sa de Facebook, primarul Capitalei, Ion Ceban, a informat că ieri, de pe Viaduct, au fost evacuate două panouri de dimensiuni mari, autorizațiile pentru care erau expirate.

Astfel, pe parcursul săptămânii curente au fost evacuate 36 de panouri în Sectorul Botanica, de la Buiucani - 51, Râșcani - 7, Ciocana - 9, Centru – 15 panouri publicitare.

Primarul spune că majoritatea panourilor sunt amplasate ilegal și nu se achită niciun leu în bugetul Primăriei. Potrivit lui Ceban, panourile trebuie demontate pentru a-i conferi orașului un alt aspect, dar și pentru că unele dintre acestea prezintă pericol în trafic, deoarece ar reduce din vizibilitatea şoferilor.

Situația la zi este monitorizată în continuare de viceprimarii Victor Chironda şi Ilie Ceban, care vor face un raport cu privire la amplasarea publicității stradale în Chişinău.

Fluxul de știri
0