Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ion Chicu la Președinție: Vezi ce s-a întâmplat

© Photo : Facebook / Dodon IgorПрезидент Молдовы Игорь Додон и премьер Ион Кику
Президент Молдовы Игорь Додон и премьер Ион Кику - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Ion Chicu a fost chemat în această dimineață de președintele Republicii Moldova. Iată motivul.

CHIȘINĂU, 3 ian – Sputnik. Peste 300 de kilometri de drum vor intra în reparație din primăvara curentă. Subiectul a fost discutat în această dimineață de președintele Republicii Moldova, Igor Dodon și premierul Ion Chicu.

Dodon scrie pe pagina sa de Facebook că discuțiile s-au axat pe cele mai importante acțiuni care trebuie să fie întreprinse în 2020. Astfel, în următoarele săptămâni va fi dat startul mai multor acțiuni menite să îmbunătățească calitatea vieții populației din mediul rural.

„În special am abordat subiectul repartizării, începând cu data de 2 ianuarie, a ajutorului social și a compensațiilor unice în valoare de 700 de lei, pensionarilor și persoanelor social-vulnerabile”, scrie șeful statului.

Totodată, cei doi oficiali au abordat subiectul reformei justiției, proiectul căreia va fi propus în curând pentru discuții și transmis pentru expertiză partenerilor de dezvoltare, inclusiv experților Comisiei de la Veneția.

Fluxul de știri
0