Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

A vrut să își pună capăt zilelor în văzul tuturor: Cu ce s-a terminat totul - Video

© Fotolia / Viacheslav LakobchukМужчина с ножом
Мужчина с ножом - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a vrut să își pună capăt zilelor într-un local din Capitală. Acesta și-a pus cuțitul la gât și nu lăsa pe nimeni să se apropie de el.

CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. Un bărbat în stare de ebrietate a vrut să se sinucidă cu un cuțit, în văzul tuturor. Individul de 40 de ani a intrat aseară într-un localul de pe strada Ismail din Capitală și a amenințat că își pune capăt zilelor. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

"La fața locului s-a deplasat grupul operativ a Inspectoratului de Poliție Centru, unde a stabilit că un bărbat, aparent în stare de ebrietate, a intrat în local, a pus mâna pe un cuțit și amenință că își pune capăt zilelor", a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati. 

În cele din urmă, bărbatul a fost convins de polițiști să renunțe la intenția sa și să lase cuțitul din mână. El a fost dus la Dispeceratul Republican în vederea prelevării probelor biologice pentru a se stabili cu exactitate dacă bărbatul era în stare de ebrietate sau a unor substanțe psihotrope. În acest caz a fost pornit un proces penal pentru a fi stabilite toate circumstanțele în care s-a produs scena din local.
Fluxul de știri
0