Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Tragedie în prima zi din an: Doi copii și un matur au murit - Detalii

CC0 / Pixabay / suhasrawool / incendiu
incendiu - Sputnik Moldova
Abonare
Un matur și doi copii au murit după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de flăcări. Minorii au fost transportați la spital, dar au murit la scurt timp.

CHIȘINĂU, 2 ian - Sputnik. În seara zilei de 1 ianuarie, pompierii din nordul țării au fost alertați pentru lichidarea unui incendiu care s-a produs într-o gospodărie din localitatea Lipnic, raionul Ocnița. Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 19:50.

IGSU - Sputnik Moldova
Societate
Felicitare inedită de la salvatori și pompieri - Video

La fața locului a intervenit un echipaj de salvatori care a stabilit că în urma arderii au fost afectate mai multe lucruri din cameră, iar locuința a fost cuprinsă de fum. În timpul intervenției, pompierii au evacuat din casa trei persoane: un bărbat și doi minori în stare inconștientă. Cei doi băieţi în vârstă de 4 și 2 ani au fost transportați de urgență în secția de reanimare a spitalului raional.

Din nefericire, aceștia au decedat însă la scurt timp. Bărbatul în vârstă de 54 de ani a decedat la fața locului. Incendiul a fost lichidat de pompieri la ora 20:11. Circumstanțele și cauza incendiului urmează să fie stabilite de specialiști.

Fluxul de știri
0