Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul de Revelion al primarului Capitalei: Iată ce le-a promis Ion Ceban chișinăuienilor

© Sputnik / Miroslav RotariОгни гирлянд зажжены - в Кишиневе начались новогодние торжества
Огни гирлянд зажжены - в Кишиневе начались новогодние торжества - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul general al Capitalei, Ion Ceban i-a felicitat pe locuitorii capitalei cu prilejul sosirii noului an - 2020. Iată ce promisiune le-a făcut el chișinăuienilor în noaptea de Revelion.

CHIȘINĂU, 1 ian - Sputnik. Primarul general al Capitalei i-a felicitat pe chișinăuieni cu prilejul sosirii Anului Nou și le-a promis că ”de acum înainte, lucrurile în capitală vor evolua spre bine”.

”Sărbătorile de iarnă sunt cele petrecute în familie, acolo unde oamenii își găsesc refugiu. Sunt clipele pe care le împărtășim cu cei dragi și mai ales cu copiii. Sunt sărbători așteptate, când putem trage linia și facem noi planuri, cu ambiții și visuri mai mari, cu realizări și noi împliniri. Urez tuturor multă sănătate și noroc alături de cei dragi!”, le-a urat chișinăuienilor Ion Ceban.

Promisiunea de Revelion a primarului de Chișinău: Vom fi mândri de orașul nostru

Totodată, în noul an, edilul își propune ca împreună cu echipa sa să realizez proiecte benefice pentru municipiul Chișinău.

”Sunt sigur că, de acum înainte, lucrurile în capitală vor evolua spre bine. Anul 2019 a fost unul de succes, iar evenimentele care s-au produs în ultima perioadă, ne determină să fim mai puternici și mai buni. Am deplina încredere că împreună, prin conjugarea eforturilor autorităților centrale și locale, a partenerilor de dezvoltare și a cetățenilor, vom reuși să fim mândri de orașul nostru, Chișinău. La Mulți Ani, dragi locuitori ai municipiului Chișinău!”, a dat asigurări primarul Ion Ceban.

Fluxul de știri
0