Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prognoza meteo: Ce surprize ne pregătește vremea în prima zi a anului

© Sputnik / Miroslav RotariДорога
Дорога  - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi angajații Serviciului Hidrometeorologic de stat mențin alerta de cod galben de vânt anunțată ieri seara. Potrivit lor, astăzi sunt posibile intensificări ale vântului din direcție nord-vestică, în rafale de până la 15-20 de metri pe secundă.

CHIȘINĂU, 1 ian – Sputnik. Astăzi, în prima zi a noului an, vor cădea ninsori slabe în raioanele din nordul Republicii Moldova. Temperatura aerului pe timp e zi va ajunge până la +4 grade Celsius, iar în noaptea de miercuri spre joi va cădea până la -6 grade Celsius.

La centru, inclusiv în Capitală, vom avea cer senin. Mercurul în termometre se va ridica până la +5 grade Celsius, iar la noapte va coborî până la -4 grade Celsius.

Și în sudul țării vom avea vreme frumoasă. Ziua maximele vor ajunge la +6 grade Celsius, iar la noapte vor oscila între -1 și -3 grade Celsius.

© Photo : Serviciul Hidrometeorologic de StatMeteo Moldova: Prognoza meteo pentru 1 ianuarie 2020
Prognoza meteo: Ce surprize ne pregătește vremea în prima zi a anului - Sputnik Moldova
Meteo Moldova: Prognoza meteo pentru 1 ianuarie 2020

Aceste valori termice extrem de generoase pentru începutul lui ianuarie se vor menține pe parcursul a următoarelor zile în Republica Moldova.  

Fluxul de știri
0