Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Mesajul ambasadorului rus adresat moldovenilor cu prilejul Anului Nou și Nașterii Domnului

© Photo : Serviciul de presă al Președinției Republicii MoldovaOleg Vasnețov
Oleg Vasnețov - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentantul diplomației ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, i-a felicitat pe cetățenii moldoveni cu prilejul Anului Nou și a Nașterii Domnului.

CHIȘINĂU, 31 дек – Sputnik. Ambasadorul Rusiei la Chișinău, Oleg Vasnețov, i-a felicitat pe compatrioții rusi și pe cetățenii moldoveni cu prilejul sărbătorilor de iarnă.

”Dragi prieteni! Dragi compatrioți!
Vă felicit cordial cu prilejul venirii Noului An - 2020 și cu prilejul Nașterii Domnului.

Anul 2019 a fost unul intens pentru dialogul moldo-rus. Împreună am marcat împlinirea a 75 de ani de la eliberarea Moldovei de fascism. După o pauză de mai mulți ani, a fost reluată activitatea comisiei de cooperare economică. A avut loc un dialog intens între delegațiile interparlamentare și interguvernamentale.

S-au produs schimbări substanțiale și în viața politică internă a țării. Subliniez că în cele mai grele clipe Federația Rusă a fost alături de poporul moldovenesc, demonstrând prin fapte că este un partener de încredere și un prieten al Republicii Moldova.

Елка Sputnik ГУМ - Sputnik Moldova
Rusia
Au demarat zilele noutăților de Revelion ale Sputnik Moldova în ”GUM”

Nu pot să nu amintesc despre schimbările care au atins Consiliul de coordonare al compatrioților din Moldova. Sunt convins că noua conducere va reuși să apere drepturile și interesele diasporei ruse în Moldova.

Sper ca în anul 2020 noi vom putea continua dezvoltarea parteneriatului strategic moldo-rus, bazat pe o istorie comună dintre popoarele noastre, tradiției de veacuri de cooperare dintre Rusia și Moldova. Realizările din anul 2019 trebuie să le păstrăm și să le înmulțim în anul care vine.

Cu deosebite emoții așteptăm sărbătorile de Anul Nou. Privim cu mult optimism în viitor, credem în tot ce e mai bun și sperăm să avem succes. Din partea mea și din partea colectivului ambasadei vă dorim tuturor sănătate multă, optimism, bunătate și bunăstare în Anul Nou!”.

Fluxul de știri
0