Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ai grijă ce mănânci: Iată ce riști să cumperi în ajun de Anul Nou - Video

Abonare
Poliția Capitalei a reținut o femeie care comercializa pește afumat fără acte de proveniență pe o stradă din Capitală. Marfa era vândută într-un microbuz, în condiții insalubre.

CHIȘINĂU, 31 dec – Sputnik. Ofițerii de investigare a fraudelor economice din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au lichidat un punct de comercializare ilicită de pește. Astfel, potrivit comunicatului emis de Poliție, a fost deconspirată activitatea ilegală a unei femei de 50 de ani, care comercializa pește afumat în asortiment.

Femeia își desfășura activitatea în apropierea străzii Valea Bâcului, unde își expunea marfa într-un microbuz de model Mercedes, în condiții insalubre. La solicitarea polițiștilor femeia nu a putut prezenta actele ce demonstrează proveniența peștelui. Polițiștii au sechestrat unitatea de transport în care se afla 105 kilograme de ,,Macrou” afumat și aproximativ 20 de kilograme de ”Capelin”, în valoare totală de zece mii de lei.

De asemenea, a fost sesizată Direcția municipală Siguranța Alimentelor pentru a examina și constata conformitatea și calitatea produselor. Femeia a fost sancționată pentru “desfășurarea ilegală a activității de întreprinzător” și amendată cu 4500 de lei. Poliția Capitalei anunță că va continua verificările pentru a identifica puncte ilegale de comercializare a produselor alimentare și îndeamnă cetățenii să cumpere produse doar în magazinele autorizate.

Fluxul de știri
0