Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

N-a mai rămas mult timp până când vom păşi în noul an! Ce au pregătit astrele pentru 2020

© Sputnik / Miroslav RotariCristina Oxentii
Cristina Oxentii - Sputnik Moldova
Abonare
Începând cu data de 2 decembrie 2019, Jupiter, planeta norocului, a expansiunii și a oportunităților a intrat în Capricorn, unde se va afla până pe 18 decembrie 2020. Ce înseamnă asta pentru fiecare zodie și ce trebuie să știm despre 2020.
N-a mai rămas mult timp până când vom păşi în noul an! Ce au pregătit astrele pentru 2020

Anul 2020 va fi un adevărat succes pentru cei ce muncesc mult, sunt corecți și profesioniști. Mai mult, în 2020 vom fi martorii mai multor schimbări la nivel global, iar la nivel individual, mulți dintre noi vor începe noi proiecte, indiferent că vorbim de dezvoltare personală, deschiderea unei afaceri sau implicarea în parteneriate. Cel puțin asta promit astrele pentru anul Șobolanului Alb de Metal, cel mai respectat totelman din zodiac.

„Anul 2020 va fi un an foarte interesant din mai multe puncte de vedere. Va fi un an de cotitură, dacă vreți. Dacă anul 2019 a fost un an de sfârșit și început, 2020 este un an de transformări și de începuturi la nivel individual și global”, spune astrologul Cristina Oxentii.

Deși Jupiter este marele benefic și le transmite celor 12 zodii influențe pozitive în realizarea planurilor, norocul nu va pica din cer. Respectiv, vor avea parte de succes cei ce vor munci mult.

„Anul 2020 este anul Șoarecelui de Metal, care presupune din start să fim corecți. Plus, avem aspecte astrale importante, care ne spun din start că este un an al corectitudinii. Avem tocmai trei planete în Capricorn, este vorba de Saturn, Pluto și Jupiter, care ne spun că este un an al celor cinstiți și care muncesc foarte mult. Deci, profesioniștii vor strânge roadele în 2020, ei vor fi pe podium astral, indiferent de domeniul în care activează. Acești oameni vor avea posibilități de avansare”, adaugă Cristina Oxentii.

Cert este că și în 2020 cei care vor începe proiecte noi vor avea de câștigat.

„Saturn se va afla în Capricorn și în 2020, respectiv, dacă mai aveți dorința să puneți fundamentul la ceva, mai aveți posibilitatea să o faceți. Continuați să sedimentați, să puneți bazele la ceea ce veți strânge roada în următorii 20-30 de ani”, conchide astrologul Cristina Oxentii.

Pentru a nu fi taxați în 2020 și a evita problemele, astrologul ne recomandă să dăm prioritate corectitudinii.

„Nu ar trebui să fim șmecheri și incorecți în anul 2020, pentru că acesta este anul Șoarecelui de Metal, care presupune din start să fim corecți. Plus, avem aspecte astrale importante, care ne spun că este un an al corectitudinii”, adaugă astrologul Cristina Oxentii.

Fluxul de știri
0