Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Declarații în exclusivitate: Primarul Chișinăului le pregătește ceva oamenilor de afaceri

© Sputnik / Miroslav RotariIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova
Abonare
Primarul Ion Ceban vrea instituirea unei fundații care să sprijine dezvoltarea Chișinăului. Despre asta a anunțat edilul în studioul Sputnik Moldova, unde a vorbit despre prioritățile sale și planurile de dezvoltare a Capitalei.

CHIȘINĂU, 30 dec – Sputnik. Primarul Capitalei vrea să creeze Fundația de dezvoltare a Chișinăului, care să reunească marii oameni de afaceri, pentru a implementa proiecte comune de dezvoltare a orașului.

”Vom lansa o inițiativă care se numește Fundația de dezvoltare a Chișinăului, în care vom invita în calitate de administratori partenerii din domeniul afacerilor, dar și donatorii străini. Vorbim despre o platformă de cofinanțare a proiectelor municipalității care nu presupun cheltuieli din bugetul municipiului”, a adăugat Ion Ceban.

Angajații ”Exdrupo” aplică marcajul rutier pe străzile orașului Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Un nou șef interimar la EXDRUPO: Pe cine a numit Ceban în funcție
Primarul Chișinăului a mai spus că există nevoia de a crea o platformă de comunicare cu oamenii de afaceri din Capitală, astfel încât aceștia să își poată desfășura activitate fără obstacole create artificial.

”Ne propunem să existe un Consiliu economic pe lângă Primărie pentru a discută toate problemele cu care se confruntă agenții economici și să punem la punct politicile economice și investiționale din municipiu”, a mai punctat primarul Ion Ceban.

În opinia edilului, fiecare partener de dezvoltare trebuie să se implice în dezvoltarea orașului Chișinău.

Fluxul de știri
0