Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum va fi vremea astăzi: Prognozele meteorologilor

© Sputnik / Miroslav RotariЗима
Зима  - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Serviciul Hidrometeorologic de Stat a venit cu o veste bună pentru sfârșitul acestui an. De Revelion, am putea să ne bucurăm de zăpadă.

CHIȘINĂU, 29 dec - Sputnik. Când moldovenii și-au pierdut orice speranța că vor avea parte de zăpadă de Revelion, meteorologii anunță o schimbare bruscă a vremii în următoarele zile.

Transfăgărășan - Sputnik Moldova
Societate
Incredibil: În prag de vară, zăpadă de șase metri în România - Video

Astăzi, se vor înregistra ninsori slabe în toată țara. Temperatura aerului va fi de -3 grade noaptea, iar ziua vor fi cel mult 2 grade. 

Luni, temperaturile vor fi aproximativ aceleași și va ninge slab. Astfel, în centrul țării, noaptea, vom avea -7 grade Celsius, iar ziua vor fi maximum 2 grade cu plus. La nord se vor înregistra -6 grade în timpul nopții și doar un grad în timpul zilei. În sudul țării vor fi -4 grade noaptea și trei grade ziua. 

Luna ianuarie va începe cu temperaturi scăzute. Miercuri vor fi patru grade în timpul zilei și -4 în timpul nopții. Joi, în data de 2 ianuarie, vor fi două grade ziua și -7 grade noaptea.

Fluxul de știri
0