Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Incredibil: Un bărbat a fost diagnosticat de medici cu ”sarcină” - Cum a fost posibil

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Un bărbat din regiunea rusă Novgorod a mers la o consultație medicală și a fost diagnosticat din greșeală cu ”sarcină”.

CHIȘINĂU, 29 dec - Sputnik. Diagnosticul greșit a fost descoperit de soția bărbatului, abia când acesta a ajuns acasă. Bărbatul a devenit astfel victimă a neatenției sau a unei glume admise de medici. 

Актриса Лянка Грыу - Sputnik Moldova
Fermecătoarea Lyanka Grâu dă detalii despre "Testul de sarcină"

Acum un an, pacientul a suferit o fractură la picior și a mers la spitalul local. După ce a suferit mai multe intervenții, bărbatul venea la consultație cu regularitate.

Pacientul afirmă că soția sa a observat diagnosticul greșit inclus în certificatul medical. Medicii au scris că bărbatul este ”în săptămâna a 27-a de sarcină”.

Bărbatul afirmă însă că nu va insista să fie demiși medicii care i-au stabilit acest diagnostic, întrucât cel mai important este să fie sănătos, mai puțin contează ce scrie în acte. Presa rusă scrie că mai devreme, din același spital, a fost externat un pacient cu diagnosticul ”moarte clinică”.

Fluxul de știri
0